söndag 23 juni 2013

Thank you for leaving My side when i was alone and i needed you. I realized i can do so much more without you.Några telefonbilder från resan i Sverige ! Har också fotat med kameran bilder men det får bli för en annan dag ! Vi körde bil igenom Sverige med stop i många fina städer fick shoppat lite kläder, åt god mat, skrattat med familjen , haft en speciell båt resa till sverige, suttit på cafe, talat med syskonen om allt möjligt och bara njutit av lov! Tog båt från Umeå över till Vasa var  vi  stannade hos vår gammla Mommo och gamla Mofa. Kom hem igår på kvällen!  Den korta resan var lyckad!
Idag tillbringades dagen med finisen Mathilda♥det var en tid sedan vi träffades. Vi satt på ett härligt café och talade samt gick vi butiker och var hos henne! Det var super härligt att bara kunna sitta och tala med henne ! Cyklade sedan hem i topp och shorts när det ösregnade härligt ... 
Imorgon skall jag hänga med en fin flicka som jag inte heller träffats på en tid det skall bli fun om det går som planerat!
Kramar från en glad flicka !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar